Wildhagen Design keukens Breda

Wildhagen Design keukens Breda is gespecialiseerd in designkeukens. Om de functionaliteit van uw keuken niet in de weg te zitten wordt er bij het ontwerpen van de keuken de bouwtekeningen meegenomen.

Vraag de gratis keukenbrochures aan of bekijk voordeligste keukens in Breda.

Wildhagen Design keukens Breda

Wildhagen Design keukes bredaGageldonkseweg 23
4815 PD Breda
076 541 3701
www.wildhagen.nl

 

 

Telefoonnummer

Wilt u meer te weten komen over Wildhagen Design keukens Breda? Heeft u vragen, of heeft u opmerkingen? Neem dan snel contact op met de keukenzaak onder de openingstijden. De openingstijden staan hieronder vermeld. Het telefoonnummer is:076 541 3701.

Openingstijden Wildhagen Design keukens Breda

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag 09.00 tot 17.30 uur
Donderdag 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag 09.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 09.00 tot 16.30 uur
Zondags Gesloten

Koopzondagen Wildhagen Design keukens

Wilt u weten op welke zondagen u uw nieuwe keuken kunt kopen? Kunt u het gehele overzicht bekijken of contact op nemen met Wildhagen Design. Bezoek hier de website.

Ervaringen Wildhagen Design keukens Breda

Als mensen een nieuwe keuken hebben gekocht bij een keukenzaak, ervaart iedereen dit met een ander gevoel. Deze ervaringen kunt vervolgens terug vinden op het internet. Deze ervaringen kunt u op verschillende websites terug vinden. Meestal kunt u alleen negatieve ervaringen lezen. Positieve worden vaak niet op het internet gezet. Hiervoor kunt u het beste zelf langs de desbetreffende keukenzaak gaan.

Klantenservice

Wanneer u vragen heeft over de keukens maar niet terecht kunt bij de vestiging, kunt u altijd contact opnemen. Door het contactformulier in te vullen op de website van Wildhagen Design keukens, krijgt u zo snel mogelijk een reactie terug.